Om Jens Rydén

Jens Rydén är född samma år som det fantastiska albumet Blonde on Blonde av Bob Dylan gavs ut, en milstolpe inom världsmusiken. Kanske är det detta som så småningom fick mig att inse his Bobness genialitet och enorma musikskatt. Musik är och har alltid varit, mitt hörselhandikapp till trots, ett stort intresse. Jag är allätare av musik men samlar enbart på Bob Dylan. Han är min husgud. Självklart spelar jag gitarr också, fattas bara annat när man älskar Dylans musik. De senaste åren har det tyvärr blivit sämre och sämre med trakterande av mina gitarrer. Men jag försöker plinka lite då och då för att hålla det hela lite ajour.

Jens Rydén bor i lilla Bjärred strax norr om Malmö längs Öresundskusten. Tillsammans med min familj bestående av en sambo och en son bor vi i ett kedjehus så där lagom långt från en glasskiosk och salta bad i Öresund.

Till min profession är jag sen många år teknikinformatör och arbetar med framtagning av diverse tekniska publikationer som t.ex installationsmanualer, bruksanvisningar och serviceinstruktioner. Det arbetet är ofta styrt av mallar, standard och regler. För att få utlopp för min kreativa sida driver jag ett eget företag som fotograf, tecknare och grafisk designer.

I min blogg skriver jag lite om vad som helst. Helt och hållet när andan faller på. Ibland sprutar det ut tankar som jag vill skriva av mig kring och ibland blir det inte av att jag skriver ett blogginlägg på flera veckor. Har dock lovat mig själv att försöka bli bättre på att skriva mer kontinuerligt.

Jag uppskattar kommentarer på mina inlägg.

Annonser

4 tankar om “Om Jens Rydén

 1. Hej Jens!

  Var håller du hus nu för tiden? Läs vidare.

  Jag var på väg att skriva ett inlägg om ”var jag får min inspiration ifrån” (Jag vet, stor fråga för en nybörjare som jag!) Och då gick tankarna ganska snabbt till Jens Rydén.

  https://jensryden.wordpress.com/2010/06/13/broloppet-%E2%80%A2-en-karleksforklaring-till-langdistanslopning/

  Jag minns någon dag efter jag själv sprungit broloppet att jag hittade din blogg genom någon sida… Du har definitivt ökat min inspiration! Men nu mitt i plugget så har jag inte tänkt på din blogg så mycket.

  Så jag upprepar min fråga:

  Var håller du hus nu förtiden?

  Mvh
  Johannes

 2. Ping: Creative Commons Sverige » En eller snarare tio bilder av Creative Commons

Kommentarer inaktiverade.