Ziggy is in da house!

I går kom äntligen dagen då vi fick hämta Ziggy. Han fick sin första dos av valpvaccinationen samt en veterinärsundersökning innan vi hämtade honom. Uppfödaren hade badat, kammat och klippt honom. Han var oerhört fluffig i jämförelse med sina syskon och ännu mer gosedjur än tidigare. Bilresan hem gick utmärkt. Ziggy fann sig till ro direkt i Marie-Louise knä. Väl hemma var det ofantligt mycket att upptäcka. Han hade aningen svårt att slappna av vilket är förståeligt med tanke på vad en valp utsätts för på så kort tid. Lämna den enda trygghet den känner till för att följa med till en ny miljö där allt är obekant. Han somnade sent men sov sen gott i stort sett hela natten.

I dag har han gjort sig mer hemmastadd och utforskat trädgården lite mera. Jag köpte ett stort blomkruksfat som vi kan fylla med vatten så att Ziggy kan svalka sig. Han är dock ännu lite reserverad mot vatten och såg fatet med en diameter på 60 centimeter mer som en gigantisk vattenskål än en svalkande badplats. Han har mer och mer fallit in i valprutiner och sover nu den mesta av tiden. Trägolven är hans favoritplatser just nu trots att stengolven är betydligt svalare.

Den där saken verkar rolig.

Jösses, vilket jobb det var att leka med den där saken. Den vägrade att ligga still. Bäst att ta en paus i skuggan.

Det här var skoj. Jag kan dra iväg hela den här saken och sen släppa den så åker den tillbaka igen så at jag kan upprepa det hela. Störtkul!

Det här är min kompis Ducky. Hur många dagar tror ni att den överlever i det här skicket?

 

Mitt namn är Marley, Ziggy Marley.
Den där tunneln är fortfarande väldigt läskig även om den gör mig sprickfärdig av nyfikenhet.

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s