Ett delikat julklappstips

Nu stundar snart julen och många kommer att vändas och stressas av julklappsbekymmer. Inte nog med att man ska komma på något att köpa man ska dessutom ge sig ut i knöfulla butiker och stångas med andra människor med samma panikartade blick och stirriga beteende. Som grädde på moset får man frågan: ”Vad önskar du dig i julklapp?” och då infinner sig lätt känslan av panik. Men du, det går att göra annorlunda. Det går att undvika hetsen och stressen. Ta en kopp kaffe och sätt dig vid din dator. Sitter du bekvämt? Bra, då kommer här ett par tips på julklappar som garanterat kommer att överraska och glädja mottagaren. Du behöver inte ens lämna hemmet för att ordna dem utan kan se fram mot en fridfull och harmonisk resa fram till julafton. Du har även gott om tid att fundera på vad du själv vill önska dig förutom fred på jorden.

Italienska delikatesser

Delikatesser av allehanda slag är utmärkta julklappar. En trevlig butik att handla i är Butik Citronodlingen på Sicilien. Deras Crema di Limone, citronkräm, är en av de ljuvligaste krämer du kan tänka dig. En liten klick och dina smaklökar stämmer ut i skönsång. Du sluter ögonen och njuter. Vill bara ha mer! Underbart gott som fyllning i en rulltårta till exempel. Tycker du om olivolja? Så klart att du gör det och självklart gör de flesta av dina vänner och bekanta det också. Varför inte ge bort en alldeles förträffligt bra olivolja? Hos Butik Citronodlingen hittar du Don Ninos olivolja. Smakrik men inte frän. Häll på en bit vitt gott bröd, strö lite flingsalt över stoppa i munnen och hör dig själv säga ”Halleluja!” Du lär få svårt att välja bland allt det goda som Helena och Peppe erbjuder. Så mycket gott! Vill prova allt! Men bli inte stressad nu, luta dig lugnt tillbaka och titta på det stora delikatesspaketet. Se där, packat och klart. Jag tar en sån låda till min bättre hälft och svärmor skulle säkert uppskatta det lilla delikatesspaketet sen hon lärde sig vad spagetti heter på italienska. Det här var roligt, får nog titta på lite smycken, hygienprodukter och annat trevligt som erbjuds av Butik Citronodlingen. Underbart! Vilken butik!

Personligen vill jag tillägga att servicen är ypperlig och bemötandet helt underbart. Prova dem, du kommer inte att ångra dig.

Helena har ett stort och varmt hjärta. Det kommer du att erfara när du handlar av henne. Ytterligare ett bevis på hennes godhet är ett projekt hon har startat och driver, Fotografer för livet på Flickr och blogg. Var gärna med i det du också. Allt stöd behövs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s