Nya tag • Play

Vet ärligt talat inte vad som hände med mitt psyke för en dryg vecka sedan. Har aldrig tidigare i livet varit där jag hamnade då. Tog flera dagar att repa mod och motivation. Få tillbaks lusten och energin. Sjukdomen härjar fortfarande och visst är det jobbigt men nu skiter jag i den. Den är ju där och jag kan inte göra mycket mer åt den än vad jag redan gör i form av hälsosamt leverne och träning. Det enda jag är usel på är att få tillräckligt med sömn. Den biten är dock inte så enkel att uppfylla då oljuden i örat gör det svårt att somna. Dock vet jag att jag alltid kommer i säng för sent och det kan jag ändra på. Ska redan ikväll gå och lägga mig i tid och förhoppningsvis få ett bra antal timmars sömn. Imorgon väntar hörseltest och samtal med specialist på balanssjukdomar. Vill vara utvilad och minnas alla frågor jag har funderat på.

Nu startar jag om maskineriet. Psykiskt mår jag bra igen. Har en bit kvar att jobba upp motivationen och energin totalt sett. I dagsläget är inte de bitarna bra på alla fronter. Är väl egentligen bara träningen och fotograferingen där motivationen och energin är ständigt närvarande och fylld av lust. Jag kämpar vidare och nu trycker jag på Play igen och tar tag i mitt liv.

•••••

Bilden är tagen av min son. Älskar att låta honom härja fritt med kameran utan pekpinnar och hämningar. Jag tycker att det är en helt magisk bild.

Annonser

2 thoughts on “Nya tag • Play

  1. Hallå Jens!!
    Så skönt att höra att Du är på ”G” igen och lycka till hos specialisten imorgon.
    Hoppas att Du får en natt med god sömn!
    Vi höres Jens och imorgon kväll är det fotboll i Malmö ju 🙂

    Bästa hälsningar Stellan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s