Första bakslaget

Måndag igen och bara tre arbetsdagar kvar innan julledigheten. Arbete och arbete, blir väl si och så med det där. Planerna i projektet vi arbetar visade sig i så gott som samtliga fall vara lyckogissningar då de presenterades för oss i juni. Vi har inte alls så mycket att göra som vi räknade med och det gör arbetsdagarna oändligt sega.

Dagens veckoinvägning visade att fredagens synder på julfesten inte alls var bra för viktminskningens skull. Status quo. Morr… Det blir utökad träningsmängd och mindre mängd mat, med undantag för grönsaker och frukt, denna vecka. Definitivt ingen alkohol.

På julaftons morgon ska vågen visa åtminstone ett kilo mindre än vad den gjorde idag. Räknar kallt med att gå upp av julens frosseri, men är redan inställd på att fylla julledigheten med träning och långa promenader.

Annonser

2 thoughts on “Första bakslaget

  1. Ge inte upp, men kom också ihåg att muskler väger mer än fett. Du får mer muskler när du tränar mycket. Mindre fokus på vågen och titta mer i spegeln istället då. Ha en bra jul och nyår. /Redeemer

  2. Jo jag vet och jag fokuserar mer på midjemåttet än på vågen. Vibrationsplatta borde du testa. Nu efter fyra-fem veckor med två styrketräningspass i veckan på vibrationsplatta känner jag verkligen resultat. Är mycket starkare men inte alls stel i kroppen. Har blivit radikalt smidigare. Fortsätter nu på den inslagna vägen och kommer att intensifiera styrketräningen på vibrationsplattan samtidigt som jag ökar antalet löpningspass.Med den här utvecklingen, d.v.s starkare muskler och smidigare kropp, kommer jag att slå grymma golfslag till våren.Ha du också en skön jul och ett gott nytt år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s