Vinterskor till barn

Nyligen hemkomna från den eminenta skobutiken Borgeby skor med ett par vinterskor till Oscar och en helt ny kunskap i bagaget. Det var väldigt rensat på hyllorna med vinterskor till barn och då vi frågade efter två olika modeller i Oscars storlek fick vi veta att alla dylika de hade var ute i butiken…

Ridå.

Okej, konstaterade Marie-Louise. Vet du andra butiker som har vinterskor till barn. Nej, svarade expediten, det är så att folk ringer hit och frågar efter vinterskor till barn och berättar att de har varit runt i en massa butiker och letat.
– Så när borde vi ha varit här på Borgeby skor för att ha hela sortimentet i alla storlekar att välja på?
– Tja, svarade expediten medans hon uppenbart stod och funderade, jag tror att det var i slutet av augusti som vi fick fylla på hyllorna efter det att vi hade satt ut alla vinterskor till barn.

Augusti!

Vi borde alltså ha begett oss ut på jakt efter bra vinterskor till Oscar under sista veckan av vår sommarsemester. Det var det jävligaste, det hade jag ingen aaaaning om.

Ja, nu hade vi ju turen att hitta ETT par vinterskor till honom i rätt storlek så det fick bli dem detta året. Men nästa år, då tågar vi dit i sandaler under semestern och provar ut vinterskor till Oscar. Sen får vi se hur sugen Oscar är att stoppa ner fötterna i varmfodrade Gore Tex-skor när kvicksilvret ligger mellan 25 och 30 grader ute…

Blir en reminder i den elektroniska kalendern för att komma ihåg något så ologiskt som det här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s