Tanke efter en omgång av Champions League

Igår njöt jag av Liverpools uppvisning i Champions League. Kan i efterhand inte förstå vad som hände nere i Turkiet och hur i h-vete Besiktas kunde vinna över The Reds. Besiktas insats på Anfield måste vara något av det sämsta ett lag någonsin presterat i Champions League. Pinsamt var ordet sa Bill. Tragiskt, sa Bull.

Nu har jag sett The King himself, Zlatan Ibrahimovic, trolla med vodkastinna ryska backar och stänka upp en boll i krysset. Vilket klassmål! Under kvällen har det även rapporterats från Lyon att Kim Källström gjort en stormatch mot Stuttgart och gjort ett av målen då Lyon vann med 4-2.

Nästa lördag är det dags för en viktig match i kvalet till EM 2008. Jag kan inte låta bli att fundera över vem Lagerbäck spelar som central mittfältare. Logiken skriker Källström, men jag tror inte att logiken hörs ända fram till Lagerbäck. Sin vana trogen lär Anders Svensson vara den Lagerbäck väljer. Trots att Svensson är långt från den form han kan vara i och trots att det är som att jämföra två olika planeter att spela i Lyon respektive Elfsborg.

Ska bli intressant att se om Lagerbäck vågar ställa vårt bästa mannskap på plan…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s